Menu Sluiten

Verzamelstationnen

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Meer info

tags: Archiefstellingen – Intern Transport – magazijninrichting – Milieu Oplossingen – Opslagsystemen – 

Wenst u meer info over verzamelstationnen kijk dan vlug op https://www.mva.be

Kantooroplossing | Kantoorinrichting | Magazijninrichting | Bandenrekken | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verzamelstationnen

skip to content home wat doen we wie zijn we waarvoor staan we contact menu sinds biedt thimad bv acroniem van thuis in milieuadvies milieudiensten aan op maat van bedrijven. Bedrijven die beroep doen op ons zijn stuk voor stuk winnaars en behoren tot diverse sectoren voedingsbedrijven logistieke bedrijven afvalverwerkers garages metaal hout en kunststofbedrijven farmaceutische bedrijven bouwondernemingen drukkerijen enz. Thimad heeft meer dan jaar ervaring in de milieusector omgevingsvergunning de omgevingsvergunning startte op en vervangt de milieuvergunning de stedenbouwkundige vergunning en de socioeconomische vergunning.de omgevingsvergunning heeft veel potentieel en het digitale omgevingsloket is op zich een goed instrument maar er is nog ruimte voor verbetering. Bij elk project is een goede voorbereiding cruciaal. Tijdig starten .

theamilieuadvies diensten producten contact onafhankelijk en deskundig milieuadvies op maat van uw bedrijf wat we doen voorstelling theamilieuadvies thea milieuadvies is een milieuadviesbureau dat opgericht werd in november door ir. Luc vandekerkhove en dat gespecialiseerd is in milieuadvies op maat van het bedrijfsleven verzamelstationnen zijn zeer gegeerd De zaakvoerder kan bogen op een jarenlange ervaring. Van tot was hij milieuconsulent van de gom vlaamsbrabant ondertussen gesplitst in pom en vlao. Daarna is hij milieuadviseur geweest bij gfe waregem en adviesbureau ph gent. In heeft hij samen met andere adviseurs arion milieuadvies roeselare opgericht. In heeft hij dan thea milieuadvies opgericht genoemd naar zijn dochters tine heleen eva en annelies. De hoofdactiviteit van thea milieuadvies bestaat uit ondersteuning van en adviesverlening a.

Interesse in Verzamelstationnen

nl fr de es en water lucht energie studie mest legionella diensten over trevi contact referenties nieuws publicaties links verhuur vacatures nieuwsbrief divider project in de kijker bewust kiezen voor groene energie van hier klik hier publicaties amp presentaties trevi publicaties in het nederlands. Waterbesparing in de voorbehandelingslijn f. Mergan j. Gruwez vom info september anders omgaan met regenwater wettelijk verplicht deel j. Gruwez veiligheidsnieuws maart anders omgaan met regenwater wettelijk verplicht deel j. Gruwez veiligheidsnieuws december waterbesparing door proces geiumlntegreerde milieutechnologie in electrocoat f. Mergan j. Gruwez vom info december reduceren van fosfietconcentraties in afvalwater b Een keuze maken in verzamelstationnen De .