Menu Sluiten

Tankplaatsen

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Meer info

tags: Archiefstellingen – Intern Transport – magazijninrichting – Milieu Oplossingen – Opslagsystemen – 

Wenst u meer info over tankplaatsen kijk dan vlug op https://www.mva.be

Veiligheid | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | Bandenrekken | Transport | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tankplaatsen

home industriepompen verkoopspompen registratiesystemen toebehoren contact industriepompen type i het concept van deze moderne en aantrekkelijk gestyleerde brandstofverdeler beantwoordt aan de vraag naar een ruim toepassingsgebied met uiteenlopende configuraties. Door toepassing van deze unit wordt een zeer flexibele en compacte opbouw van uw tankplaats mogelijk. Zowel met de enkel als dubbelzijdige uitlezing kan men aan beide zijden tanken tankplaatsen zijn zeer gewild Deze unit is beschikbaar in enkele en dubbele uitvoering met debieten van tot l min. Hoge debietpompen kunnen uitgerust worden met een debietkeuzeknop of een de slang voor gemakkelijk vullen van kleinere voertuigen. De ipomp kan voorzien worden van een noodstop en een veiligheidsflash. Dit flitslicht waarschuwt de gebruiker dat het pistool is uitgehaakt. Onze registratiesystemen fuelguard bbs mc kunnen volledig gentegreerd worden in de pomp zodat alles binnen behuizing blijft. Ook andere best.

skip to content toggle mobile menu benzinestation shop onze brandstoffen transport contact zoeken naar benzinestation shop ons benzinestation is uitgerust met tankplaatsen waar u diesel eurosuper oct een superplus oct kan tanken. Gasolie extra en lamppetroleum zijn bij ons ook aan de pomp verkrijgbaar. Vanaf heden kan u ook hvo bij ons tanken. Dit is een milieuvriendelijk duurzaam alternatief voor diesel op basis van plantaardige grondstoffen residuen of afval. Hvo kan uw co uitstoot tot verminderen en werkt voor bijna alle dieselwagens zonder enige aanpassing aan de wagen te doen. In onze shop vindt u een ruim assortiment dranken en snacks tegen de kleine honger. Verder zijn ook sigaretten en onderhoudsproducten voor uw wagen bij ons verkrijgbaar. Tankkaarten hebt u een firma met meerdere wagens en wil u uw personeel voorzien van tankkaarten ook daarvoor kan u bij ons terecht Informeer je over tankplaatsen U ontvangt x per maand een gedetailleerde factuur met het overzicht van alle tankbeurten. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst. U kan ook tanken bij ons met tankkaarten .

Wat je wil weten over Tankplaatsen

home diensten over ons contact offerte aanvragen home diensten over ons contact offerte aanvragen nieuwe brandstoftank plaatsen seevens tankservice bent u aan het verbouwen en wilt u een nieuwe tank plaatsen of heeft u een huidige tank die vervangen moet worden we leveren en plaatsen tanks voor mazout diesel benzine propaangas maar ook voor regenwater. Voor iedere situatie is er een optimale oplossing. Ondergronds bovengronds binnen of buiten wij zorgen voor een perfecte plaatsing en indien gewenst kunnen wij alles voor u aansluiten. Wilt u een snelle veilige en comfortabele afhandeling van uw project wetgeving een nieuwe brandstoftank moet worden geplaatst volgens de vlaremwetgeving. Dit wil zeggen tijdens installatie van de brandstoftank moet er een erkend technicus aanwezig zijn er moet een groene dop op de tank geplaatst worden met het erkenningsnummer van de technicus er moet een overvulbeveiliging worden gemonteerd u moet een certificaat van prototypegoedkeuring ontvangen u.