Menu Sluiten

Brandwerende Containers

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Meer info

tags: Milieu Oplossingen – Milieu Opslagtechnieken – Opvangbakken – Opvulbak Voor Rekken – Diesel Tankplaats – 

Wenst u meer info over brandwerende containers kijk dan vlug op https://www.mva.be | Brandwerende Containers

Milieu | Transport | Veiligheid | Kantooroplossing | Bandenrekken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende containers

over ons nieuws jobs contact studiebureau voor brandbeveiliging evacuatieplannen veiligheidssignalisatie bescherming van kunstwerken bescherming van kunstwerken en kostbare voorwerpen onze producten technologie en prestaties certificaten en brandtesten vraag om een prijsopgave ons hoge temperatuurgamma hebt u waardevolle voorwerpen elektronische data of kunstwerken die u wil beschermen onze firma heeft unieke producten ontwikkeld ter bescherming van uw waardevolle voorwerpen tegen vuur water en schokken. Firetrust kisten onze firetrust kisten voor kunstwerken en speciale vuurbestendige kratten voor andere voorwerpen bestand tegen vuurbestendig geringe vochtigheid schokbestendig waterdichtheid geringe temperatuur gradint bescherming van computergegevens we ontwerpen speciale containers gemaakt voor het beschermen van verschillende temperatuurgevoelige materialen zoals elektronische apparaten of fotografische film. Deze containers zijn bestemd voor elektronisch materiaal dat gedurende een brand moet blijven werken brandwerende containers zijn zeer populair Zij zijn uitgerust met koelbuizen die het mogelijk maken om .

menu home winkel producten overzicht gebouwen verwarming hvac afwerking industrie nieuws contact infoisomar.be facebook linkedin fr nl groothandel in isolatieproducten verkoop van isolatiematerialen deskundig advies voor professionelen en particulieren. over ons isomar is de onmisbare specialist voor al uw isolatiematerialen. Dankzij onze twee winkels ideaal gelegen te machelen en couillet bestrijken we het hele land met een aanzienlijke voorraad thermische en akoestische isolatiematerialen. Wij begeleiden zowel professionelen als particulieren met gepersonaliseerd advies. Meer weten verwarming hvac isolatieproducten voor verwarming en hvac onze waaier aan isolatieproducten voor hvac heating ventilation air conditioning is breed en technisch van isolatie van verwarmingsbuizen en sanitair tot isolatie van airconditioning en ventilatie. Te dien einde beschikken we over isolatiematerialen van hoge kwaliteit. U vindt een brede waaier aan producten in onze winkels in machelen en couillet. Laat u ook begeleiden door onze technische adviseur.

Meer info over Brandwerende containers

infoempteezy.be liste de prix publique liste de prix publique nederlands be franais be my account sign in wants to explore upcoming deals on weekends infoempteezy.be sign in nl fr empteezy accueil absorption en gnral fibres absorbants granuls absorbants dpollution sur l eau prvention en gnral kit d intervention obturateurs smoker vat verwarmers stockage sur rtention en gnral armoire de scurit rcipients de scurit bacs de rtention grand stockage exterieur cuve de stockage magasin blog contacteznous mijn winkelmandje wenslijst stockage voor opslag van kleine emballages vaten en ibc s bieden wij u standaard en op maat stockagesystemen aan. Het ruim assortiment opslagsystemen van empteezy helpen u met het veilig opslaan van gevaarlijke vloeistoffen in uw onderneming. Door het risico te beperken beschermt u uw medewerkers en werkomgeving. Empteezy is producent en leverancier het nut van brandwerende containers Wij bieden een uitgebreid assortiment veiligheidskasten .