Menu Sluiten

Saneringstechnieken

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Europees milieukundig adviesbureau

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.200 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Wij geven vorm aan een vitale leefomgeving

Onze toegewijde professionals bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen. It”s not just a daily job, it”s… a living ambition

Voor wie

Vakgebieden

Tauw is te vinden op 5 locaties in België. Zo kunnen we niet alleen een landelijk adviesbureau zijn, maar ook een fijne en vertrouwde regionale partner.

Meer info

tags: Asbest Deskundigheid – Asbesthoudende Materialen – Asbestinventaris – Asbestverwijderingswerken – Bodemattest – 

Wenst u meer info over saneringstechnieken kijk dan vlug op https://www.tauw.be/ | techniek sanering

Bodemsanering | Analyse Veiligheid | Milieu | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Saneringstechnieken

ga naar de paginainhoud gebruiker paswoord over bremcon overheid industrie particulieren nieuws vacatures vragen btndownloads contact bodemsanering contact contact inleiding referenties technieken documenten technieken bodemsanering milieukundige ontgraving de snelste manier van bodemsanering is het ontgraven van de verontreiniging. Dan wordt de vervuilde grond onder gecontroleerde omstandigheden afgegraven en voor reiniging naar ons grondrecyclagecentrum afgevoerd saneringstechnieken is gewoon uw perfecte keuze Bij graafwerken moet veelal rekening worden gehouden met de stabiliteit van de aanpalende gebouwen en constructies. Bremcon heeft een grote ervaring met de toepassing van stabiliserende maatregelen zoals dam en berlijnse wanden of diverse bekistingssystemen. Grondwatersanering in veel gevallen beperkt de verontreiniging zich niet alleen tot de grond maar is ook het grondwater vervuild. Bremcon past een breed scala van grondwaterzuiveringstechnieken toe. .

bodem infiltratieproeven sloopopvolging home activiteiten over amibo referenties vacatures contact amibo bvba is door de ovam erkend als bodemsaneringsdeskundige type ii in het vlaamse gewest. Volgende onderzoeken in het vlaams gewest kunnen door amibo bvba dan ook worden opgemaakt verkennende bodemonderzoeken orinterende bodemonderzoeken beschrijvende bodemoerzoeken opmaak risicoevaluaties bodemsaneringsprojecten opmaak grondwatermodelleringen technische verslagen naar aanleiding van een grondverzet amibo bvba kan tevens instaan voor de milieukundige begeleiding tijdens het uitvoeren van bodemsaneringen. Indien gewenst kan amibo bvba ook zorgen voor het nut van saneringstechnieken de totaalaanpak bij een bodemsanering gaande van het opstellen van het bodemsaneringsproject het opstellen van het bestek ondersteuning bij de selectie van de aannemer milieukundige begeleiding van de werken uitvoeren.

Meer info over Saneringstechnieken

overslaan en naar de inhoud gaan land taal nl h noodnummer search distance in kilometers search zoeken zoeken brandschade diensten voor particulieren schadebeperking sanering gebouw inboedel schilder en renovatiewerken diensten voor professionelen schadebeperking sanering gebouwen constructies inhoud sanering elektronica sanering revisie herstelling machines waterschade diensten voor particulieren schadebeperking droging sanering gebouw inboedel schilder en renovatiewerken diensten voor professionelen schadebeperking droging sanering gebouwen constructies inhoud droging sanering elektronica droging sanering revisie herstelling machines overige diensten afbraak opruimingswerken bouwdroging ontgeuring schimmelsanering asbest verwijdering paper datarecovery industrieel onderhoud mari.