Menu Sluiten

Bodemonderzoek

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Europees milieukundig adviesbureau

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.200 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Wij geven vorm aan een vitale leefomgeving

Onze toegewijde professionals bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen. It”s not just a daily job, it”s… a living ambition

Voor wie

Vakgebieden

Tauw is te vinden op 5 locaties in België. Zo kunnen we niet alleen een landelijk adviesbureau zijn, maar ook een fijne en vertrouwde regionale partner.

Meer info

tags: Asbest Deskundigheid – Asbesthoudende Materialen – Asbestinventaris – Asbestverwijderingswerken – Bodemattest – 

Wenst u meer info over bodemonderzoek kijk dan vlug op https://www.tauw.be/ | onderzoek bodem

Bodemsanering | Milieu | Analyse Veiligheid | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bodemonderzoek

infosanterra.be home diensten grondwaterbehandeling tanksanering bodemonderzoek projecten referenties persartikels contact nederlands nederlands select page santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen beschrijvend bodemonderzoek bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u een beschrijvend bodemonderzoek kan uitvoeren dan bent u bij santerra aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van het saneren van verontreinigde terreinen en de aankoop van die terreinen. Bij de overdracht van verontreinigde terreinen nemen wij alle zorgen op ons die daarbij komen kijken. Beschikt u over een verontreinigd terrein en wilt u het verkopen of voorbereiden op de verkoop dan kunt u bij santerra ui.

contact . Of infogebran.be bodemonderzoek asbest en sloopinventaris veldwerk milieu bouw energie over ons fr en contact nieuwsbrief bodemonderzoek en bodemsanering ervaren advies kostenbesparing second opinions en innovatie voor bodemonderzoek en bodemsanering bodemonderzoek en bodemsanering is niet meer weg te denken uit het straatbeeld bodemonderzoek is gewoon uw perfecte keuze Iedereen heeft intussen wel ergens een ontgraving of een waterzuivering aan de gang gezien of er zelf mee te maken gehad. Naast het traditionele onderzoek heeft gebran zich gespecialiseerd in innovatieve technieken zowel op vlak van onderzoek als op vlak van saneringstechnieken met een focus op groene kringloopeconomie en duurzaamheid in bodemonderzoek en bodemsa.

Gegevens over Bodemonderzoek

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr professionals professionelen tenders algemeen bodemsaneringsdeskundigen aannemers notarissen main navigation home over bofas wat is bofas wat doet bofas over sanering wat is bodemsanering bodemonderzoeken saneringstechnieken aanvragen tussenkomst milieuvergunning terugbetaling home over bofas wat is bofas wat doet bofas over sanering wat is bodemsanering bodemonderzoeken saneringstechnieken aanvragen terugbetaling professionelen tenders algemeen bodemsaneringsdeskundigen aannemers cgr notarissen nl fr bodemonderzoeken orinterend bodemonderzoek vlaanderen obo prospectief bodemonderzoek brussel pbo dit bodemonderzoek uitgevoerd door een erkend bodemsaneringsdeskundige stelt vast of de bodem al dan niet verontreinigd is. Het identificeert ook de bron van de verontreiniging en gaat na wanneer ze ontstond. Het is de gewezen uitbater gebruiker of eigenaar van het perceel die de onderzoeksopdracht geeft het nut van bodemonderzoek Voor een lijst van officieel erkende bodemsaneringsdeskundigen kl.